Hoppa till sidans innehåll

Kanotskolan 2021


Vill du lära dig något nytt? Under sommarlovet får du chansen att paddla kajak tillsammans med oss på KS Ägir vid Ekolns strand i Graneberg. Vi utlovar skojfriska och välmeriterade ledare, soliga utflykter och en oslagbar möjlighet att testa på en sport ni kommer få svårt att släppa. 

Om lägret

Under lägret kommer du att få chans att under roliga former prova på många typer av kajaker, lära dig allmänt sjövett och leka och lära dig roliga lekar. 

Kanotskolan vänder sig till dig som går i grundskolan och kan simma 200 meter. 

Det finns tre läger att välja mellan. Dagarna går mellan 9 och 15 varje dag, och vi serverar lunch och mellanmål varje dag. 

Det har varit högt tryck på Kanotskolan i år, och alla tre veckor är redan fullsatta. Det går att skriva upp sig på reservplats och i så fall blir du erbjuden plats vid eventuella avhopp. Detta kan ske med kort varsel. 

  • Läger 1: v.24 mån-fre (14-18 juni) - FULLT

Läger 1 kostar 1300 kr – anmälan stänger 4:e juni

  • Läger 2: v.25 mån-tors (21-24 juni) - FULLT

Läger 2 kostar 1100 kr – anmälan stänger 11:e juni

  • Läger 3: v.32 mån-fre (9-13 augusti)

Läger 3 kostar 1300 kr – anmälan stänger 6:e augusti

För frågor kan ni kontakta oss på This is a mailto link. En anmälan görs genom att följa länken nedan.

https://forms.gle/tHyScJU27rx4KPtA9

COVID-19

Vi följer givetvis utvecklingen av coronaviruset och de riktlinjer som satts upp av FHM. Våra läger kommer att genomföras, givetvis med ett antal anpassningar. Lägret kommer att hållas utomhus i största möjliga utsträckning, och samtliga ytor skall desinficeras ordentligt och regelbundet. Vi kommer att vara noggranna med att hålla avstånd inom grupper och undvika onödig närkontakt. Vi ser luncherna som ett kritiskt moment i smitt-undvikandet, och vi kommer anstränga oss för att detta ska ske säkert. Samtidigt kommer vi sänka antalet platser på lägren för att undvika trängsel. I all försiktighet vill vi såklart också bibehålla den lägeranda vi har på Kanotskolan som gör vårt läger så roligt, och vi kommer fortsätta att leka våra påhittiga lekar och vara ute och paddla i allra största mån. På vattnet är faktiskt det säkraste stället att vara på! 

Uppdaterad: 17 MAJ 2021 11:43 Skribent: Axel Boivie
E-post: This is a mailto link

Postadress:
KS Ägir - Kanot
Box 9010
75009 Uppsala

Besöksadress:
Villa Fristaden, Mälarvägen
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320771
E-post: This is a mailto link

Se all info